Life

ALTERNATIVNA HISTORIJA SEMIR OSMANAGIC PDF

Sam Osmanagich, Pyramids around the World, publisher: ABC Press, , Semir Osmanagić, Alternativna historija, publisher: TKD Sahinpasic, Semir Osmanagić tvrdi da je otkrio drevni piramidalni kompleks u – Alternativna povijest: tragovima Atlantide, Indrija, Zagreb, ISBN ; . „Alternativna historija“, TKD „Šahinpašić“, , Semir Osmanagić (Zenica, FNRJ, 1. jun ) poznat i kao Sam Osmanagich, U svojoj knjizi „Alternativna historija“, Osmanagić spominje knjige u kojima se.

Author: Megami Tokazahn
Country: Uzbekistan
Language: English (Spanish)
Genre: Sex
Published (Last): 24 December 2018
Pages: 489
PDF File Size: 1.37 Mb
ePub File Size: 1.71 Mb
ISBN: 226-8-87670-483-3
Downloads: 59053
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kazilrajas

Smailbegovic u jednom potezu pretvorio i u profesora, a i u spasioca grada Tuzlekoji ima ozbiljne probleme sa tlom na kojem se nalazi. Vama je vjerovanje mozda i dovoljno, isto kao sto je i idolopoklonicima Sai Babe dovoljno, ali mi nismo ni sektasi, a ni piramidasi, pa potrazujemo nesto sasvim drugacije, apstraktnije i konkretnije. Ali, to nista ne cudi, posto je dovoljno se malce prosetati web-stranicom doticne gospodje, da bi se shvatilo o kakvom mentalnom sklopu se ovdje radi.

Zelite li da predate vasu dusu FNP-i fondaciji nepostojece piramide?

Bosanska Piramida Zablude

Naravno, kukavicki odlazak dr. Svi clanci su preneseni i poredani po originalnim datumima.

I na kraju nesto filozofsko za vas, dragi citaoci: Vidi se, koliko hiljada godina su odredjeni dijelovi naseg drustva udaljeni od najprostijeg znanja i kriticne misli. Lazovu se ne vjeruje ni kada istinu zbori. Pa, ima dosta istine u tome. A kada je uz to i sami manipulator takoreci objekt samoga sebe i naprosto sam sebe programira u pravcu “puta bez kraja”, onda spasa nema. A najvecu glupost do sada “otkrio” sam, bez da sam morao puno traziti, na stranicama pubertetskih semioniragdje na samom vrhu stoji montirana fotografija toboznje mumije.

  BULAS ALEJANDRINAS PDF

Trust in me and fall as well. Vama preostaje, dakle, samo nas podsmijeh i zaljenje.

Sta ciniti sa laznim naucnikom, koji nijednu nauku ne postuje? Energija je pojam iz domena fizike i ostalih prirodnih nauka i nema nikakve veze sa individualnim osjecajima.

Semir Osmanagić

Smailbegovica i indirektno bjezanje iz fondacije bivseg profesora komunjarskih teorija, Hodovica. Kao sto smo vec odavno predvidjali, rasulo u FNP-i fondaciji nepostojece piramide je itekako ocitljivo, posto se sada prelazi, gle cuda, bas na one tradicionalne strucnjake, Semirove od milja zvane “foteljase”. Eh, djecico malena, nije ni cudo sto bas vama Semir Osmanagic tako efikasno ispija mozgove. I jos nesto, onako usput: Zar nije i slijepcu jasno da Osmanagic i njegova druzima vec mjesecima bukvalno skakucu od brda do brda, uvijek sa nekim novim, “konacno-definitivnim” dokazima?

Dakle, ako to uspije, onda ce svi placati Osmanagicevog suru Gerussija, koji zaradjuje “samo” 2. Naime, mi zaista, zaista uzivamo vas gledati kako svadronirate kraj rudara, koji vam dzaba krampaju, dok vi opisujete kako cete jesti meso s rostilja, somanagic to da napomenemo “sa zasluzenog rostilja”, kako vi to u vasem amaterskom izvjestaju navodite.

Nas interes je ipak bio usmjeren ka izjavi gdina. Sta ciniti sa covjekom, koji blagim glasom zbori, a u pozadini mu stoje stotine stisnutim pesnicama i krampovima naoruzanih ljudi? A sigurno ni reklamiranje nekakve firme, koja je Semiru osmanaagic rucni sat. Ali ipak bi bilo vrlo, vrlo lijepo kada bi ste pokrenuli mozdane vijuge i zainteresiranom svijetu ne sto se cevapa tice prezentirali neki naucni rad ili bilo sta slicno tome?

Jer, kako drugacije objasniti djetinjasto vjerovanje u sulude price o piramidama od strane obozavatelja Semira Osmanagica?

  ANTROPOLOGIA MALINOWSKI STRZAKO PDF

Bosanska Piramida Zablude

Sa ovakvom alternativn to sigurno neces, kada nisi kadar ni u miru da mislis i zivis kao covjek. Ceta mala, ali zalupana Citajuci clanke bliske saradnice dr.

Samo kazati “dobili ste ono sto zasluzujete”. Piramidalni Hoax Zbilja, virus piramidomanije je jedini mentalni virus, koji bez razmjene tekucine ostecuje mozdano tkivo. Regeneracija FNP Kao sto smo vec odavno predvidjali, rasulo u FNP-i fondaciji nepostojece piramide je itekako ocitljivo, posto se sada prelazi, gle cuda, bas na one tradicionalne strucnjake, Semirove od milja zvane “foteljase”.

Waiting like a stalking butler who upon the finger rests. Dowell, koja nema boljeg posla no da se bavi misterijama i ogovaranjem pravih naucnika putem izraza “foteljasi bez prakticnog iskustva”.

Jednostavno, Osmanagic nikada nece stati. Molim, prepravite vase linkove.

Семир Османагић — Википедија, слободна енциклопедија

Ili je zaglavila u nekom od cevapa? I just want to start this over. Jer, sta ciniti sa covjekom, koji nijednog drugog ne priznaje? Za sve one, koji su jos uvijek opijeni lazima o piramidama, jedna pjesma mog omiljenog benda, TOOL. Schocha, doktorice Colette M. Prvo je, dakle, ugurao u izmet kompletnu FNP, kada je izjavio da on nikada nije govorio da su to piramide i da je njegova uloga u tom multimedijalno debilnom alternnativna nevazna, a sada se zeli “brinuti” o propadajucem gradu Tuzli?