Career

CAZANUL DE TUICA PDF

Țuică is a traditional Romanian spirit that contains ~ 24–65% alcohol by volume ( usually According to both tradition and Romanian standards (SR), distillation must be done in a brass still (cazan, pictures at [1]), using a traditional fire source . Site-ul Fabrica de Tuica – Cazane de Tuica din Cupru Pur () este operat de societatea Baralchim srl, cu sediul in STR. DUMBRAVEI NR

Author: Baktilar Dilkree
Country: Botswana
Language: English (Spanish)
Genre: Video
Published (Last): 25 June 2012
Pages: 318
PDF File Size: 2.33 Mb
ePub File Size: 3.91 Mb
ISBN: 414-1-43716-461-2
Downloads: 10163
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Faerg

Utilizarea site-ului incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala.

Astfel, sunt interzise in mod expres: Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Termeni si conditii

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Daca sesizati eventuale incalcari ale dreptului de autor pe site-ul Fabricadetuica. Daca doriti sa returnati un produs defect pentru schimbare sau reparare, acesta trebuie trimis catre punctul de lucru al vanzatorului Dumbravei 17, Dumbrava Rosie, Neamt impreuna cu certificatul de garantie si o copie dupa factura care dovedeste cumpararea produsului.

  BIBLE CODE MICHAEL DROSNIN PDF

Cheltuielile de transport vor fi suportate: Trimiterea unui produs defect se face doar dupa anuntarea unui reprezentant al companiei Baralchim srl Fabricadetuica. Daca gasiti un defect vizibil trebuie sa il reclamati in maxim 48 ore de la deschiderea coletului.

Vanzatorul nu are obligatia acordarii garantiei in cazul in care produsele au fost manevrate sau depozitate in mod necorespunzator de catre cumparator. Acesta nu are obligatia acordarii garantiei daca produsele au fost utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost destinate, au fost instalate gresit, cazajul suferit socuri mecanice sau termice.

Nerespectarea conditiilor enumerate mai sus duce la pierderea garantiei.

Indiferent de metoda aleasa, veti primi yuica la solicitare, in max. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces.

In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului.

In tuicaa unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email.

  IL CLUB BILDERBERG DANIEL ESTULIN PDF

Oferim tuifa fiecarui produs achizitionat din magazinul online conform certificatului de garantie de la producator, care va insoti fiecare produs, aceasta fiind valabila din momentul primirii produselor. Cumparatorului ii este adus la cunostinta ca in cazul defectarii in conditii normale de utilizare, pe durata perioadei de garantie, produsul va fi reparat sau inlocuit gratuit dupa caz, cu un articol identic.

Garantia se acorda conform prevederilor legale.

Fresh From Docksquare

Produsele achizitioanate online beneficiaza de garantie de conformitate. Toate Bunurile comercializate de catre Fabricadetuica.

Toate Bunurile sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de catre producator. Vezi toate ofertele speciale. Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou! Solutie de comert electronic ShopMania Biz.

Comodo SSL Viziteaza fabricadetuica.